У
К
о
ш
и
к
Ви тут
Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній :(
Давайте це виправимо?!
Загляньте в акції, хіти продаж
або розділ новинок.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Їстівні валентинки на День Святого Валентина

Валентинки до Дня закоханихСвято всіх закоханих День Святого Валентина не так давно до нас прийшло, але вже зайняло міцне місце в наших серцях, даруючи всім тепло і любов. У цей день традиційно даруються валентинки, квіти, милі подарунки і робляться романтичні вчинки. І звичайно, напередодні свята всі закохані захоплені пошуком оригінальних подарунків для своїх коханих.

Що може бути краще подарунка для коханої людини, ніж подарунок зроблений своїми руками. Таким особливо цінним подарунком може стати їстівна валентинка, яка при приготуванні вбере в себе частинку вашої любові та турботи.

Признавайтесь в любові та робіть це свято яскравим!

Пісочне печиво з глазур'ю «Сердечки»

Пісочне печиво з глазур'ю Сердечка Інгредієнти для тіста:

Цукор – 90 грам
Борошно – 250 грам
Яйце – 2 штуки
Вершкове масло – 150 грам
Розпушувач – 1 чайна ложка

Інгредієнти для глазурі:

Яєчний білок – 1 штука
Цукрова пудра – 200 грам
Сік лимона – 1 столова ложка
Харчові барвники – червоний, рожевий
Прикраси – кулінарні намистинки

Приготування:

Тісто: яйця збити з цукром, додати розм'якшене вершкове масло, сіль і борошно (просіяти борошно з розпушувачем). Замісити тісто, обернути харчовою плівкою. Прибрати в холодильник на 20 хвилин. Охолоджене тісто розкачати тонким шаром і за допомогою форми у вигляді сердечка вирізати печиво, спекти в розігрітій до 180°С духовці, 8-10 хв.

Глазур: перемішати всі інгредієнти і збивати масу міксером до білого кольору і густих піків. Розбити глазур на кілька частин і додати барвники.

Прикрасити печиво глазур'ю і намистинками.

Панакота з полуницею «Амур»

Рецепти. Валентинки сердечка. Інгредієнти:

Вершки – 500 мл
Желатин – 25 грам
Цукор – 50 грам в Панакоту і 50 грам в полуницю
Молоко – 130 мл
Ванільний цукор – 10 грам
Полуниця – 300 грам (можна заморожену)

Приготування:

Желатин залити холодною водою і дати йому набрякнути, розпустити на водяній бані. З'єднати молоко і вершки, додати цукор і ванільний цукор, поставити каструльку на невеликий вогонь і нагрівати до закипання (не кип'ятити). Зняти каструльку з вогню, додати желатин, перемішати. Розлити Панакоту по формах у вигляді серця, пропустивши рідину через ситечко. Прибрати в холодильник мінімум на 3 години. Полуницю з цукром збити блендером до однорідності, залити Панакоту. Прикрасити за бажанням.

Цукерки «Шоколадне серце»

Рецепт шоколадного серця Інгредієнти:

Чорний шоколад – 1 плитка
Білий шоколад – 1 плитка

Приготування:

Розтопити шоколад окремо і залити шарами в спеціальні силіконові форми для цукерок. Дочекатися поки шоколад загусне і вийняти з форми. Можна додатково прикрасити.

   

 

 

Це знадобиться!