У
К
о
ш
и
к
Ви тут
Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній :(
Давайте це виправимо?!
Загляньте в акції, хіти продаж
або розділ новинок.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Гарбуз -смачний символ Хеллоуїна

Свято, що відзначається 31 жовтня, іменується як Хеллоуїн або День всіх святих, це чудовий привід скрасити осінній вечір. День всіх святих – торжество для України щодо в новинку. Чому «щодо»? Тому що напередодні Хеллоуїна щороку влаштовується все більш масштабні заходи. Атрибути Хеллоуїна – це гарний настрій, костюми всіляких героїв і, звичайно ж, частування, приготовані з символу Дня все святих – гарбуза.

Зробивши з гарбуза страшну мордочку, не поспішайте викидати м'якоть. З неї можна зробити найрізноманітніші страви. Порадуйте себе і близьких в цей день всілякими частуваннями і смакотою з гарбуза, адже цей дієтичний плід насичений вітамінами і корисними мікроелементами.

Пропонуємо парочку забавних рецептів приготування і ідей подачі смачних десертів:

1. Кейк попс (Cake Poops). Вкусняшка на паличці, схожа на чупа-чупс.

Для приготування бісквіта нам потрібна силіконова форма для Кейк попс. Приготувати тісто для бісквіта можна використавши всілякі рецепти. Після випікання бісквіта в спеціальній силіконовій формі для кейк-попса, бісквіту потрібно трохи охолонути. Починаємо творити: кріпимо бісквітну кульку на бамбуковій шпазі. А прикрасити кульку можна використовуючи шоколад, кокосову стружку, цукрову пудру, горіхи та інші солодощі.

   

2. Гарбузово-молочний коктейль

Щоб приготувати коктейль нам необхідно 300 грам м'якого гарбуза, 300 грам молока і 3 ложки цукру – це приблизно на 4 порції.

Гарбуз очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками і варимо у воді, трохи з цукром, до повної готовності гарбуза. Готовий гарбуз за допомогою блендора доводимо до стану пюре. Далі посипаємо гарбуз цукром і даємо йому трохи охолонути. Потім додаємо холодне кип'ячене молоко в гарбузове пюре і збиваємо блендором до утворення піни. Подавати цю ніжну на вигляд вкусняшку потрібно в скляному стакані Centra або в десертній піалі (креманке).

3. Запечений гарбуз

Для цього рецепта нам знадобитися: 300 грам м'якого гарбуза, 100 г цукру і ванілін. Гарбуз ріжемо невеликими шматочками без шкірки і посипаємо дрібкою ванільного цукру або корицею або лимонною цедрою.

Для запікання гарбуза використовуємо керамічну форму для запікання, заздалегідь промазав її маслом. Складаємо гарбуз в форму і засипаємо злегка коричневим цукром. Запікаємо страву в духовці при 200 градусів С близько 30 хвилин.

Красиво подаємо гарбуз на скляній квадратній тарілці невеликого діаметру.

Отже, підводимо підсумки. У будь-який день, не тільки в святкові дні, а й коли у нас є можливість і бажання, використавши свіжі і корисні продукти і високоякісний посуд, ми можемо створити пишність у себе на кухні.