У
К
о
ш
и
к
Ви тут
Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній :(
Давайте це виправимо?!
Загляньте в акції, хіти продаж
або розділ новинок.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Термо-каструлі TOiTO Hot&Cold

Купити термо-каструлю TOiTO з нержавіючої сталі

Термо-каструля TOiTO беремо з собою на природуТермо-каструля – це винахід промислових дизайнерів, яким вдалося поєднати функції термоса і звичайної каструлі з нержавійки. Звичайний термос має невеликий об'єм і розміри, в який незручно як класти, так і викладати їжу, а звичайна каструля з нержавіючої сталі не зберігає температурний режим і герметичність. Поєднання мінусів термоса і каструлі дали позитивний результат у вигляді винаходу термо-каструлі, яка зберігає тепло і холод приготованих страв, і її можна брати з собою в подорож, на дачу або на будь-який інший виїзний захід.

 

У термо-каструлі TOiTO легко готувати здорову їжуТермо-каструля виготовлена з нержавіючої харчової сталі з подвійними стінками, між якими знаходиться ізоляційний матеріал. Така система подвійної термоізоляції допомагає утримувати тепло і холод. Байонетний замок на кришці забезпечує герметичність – досить повернути кришку так, щоб замки на ручках увійшли в пази.

   

Також за допомогою термо-каструль можна готувати здорову і корисну їжу. Щоб приготувати каші або макаронні вироби досить їх залити окропом, закрити кришкою і почекати деякий час. Для трудноваримих круп, таких як непропаренний рис, пшоно і квасоля – необхідно їх проварити в звичайній каструлі протягом 5-7 хвилин, а потім перекласти в термо-каструлю для остаточного приготування. При запарюванні продуктів - їжа піддається мінімальній термообробці і всі цінні елементи та вітаміни зберігаються в приготованому блюді й потрапляють в організм, а не переварюються і зливаються. Cмак їжі виходить натуральним і свіжим.

Час приготування в термо-каструлі TOiTO

Готуємо улюблені страви в термо-каструлі TOiTO Термо-каструля дозволяє приготувати улюблені молочні ласощі - домашній сир, йогурт, кефір та ряжанку. Для приготування йогурту необхідно налити в каструлю один літр теплого молока, додати в нього 2-3 ст. л. натурального йогурту без добавок, закрити кришку і поставити в тепле місце на 6-8 годин. Для приготування сиру необхідно взяти стерилізоване молоко і розбавити його в чистій каструлі з бактеріальною закваскою, після чого суміш збити міксером. Отриману консистенцію залити в термо-каструлю і залишити на 8-9 годин, але не більше, інакше продукт може скиснути.

 

Готуємо в термо-каструлі TOiTO м'ясо і шашлик У поїздках на дачу або пікнік термо-каструля допоможе зберегти в холодному вигляді замариноване м'ясо для шашлику, рибу для гриля, овочі, салати і молочні продукти. Адже з таким міні-холодильником всі продукти залишаться свіжими. А також термо-каструля прекрасно збереже смак і аромат свіжоприготованих страв, які не буде потрібно розігрівати, так як Ваші страви будуть довго залишатися гарячими.

C термо-каструлями TOiTO Hot&Cold Ви збережете смак, користь і температуру Ваших страв!

Це знадобиться!