У
К
о
ш
и
к
Ви тут
Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній :(
Давайте це виправимо?!
Загляньте в акції, хіти продаж
або розділ новинок.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Ріжте зелень на здоров'я

Купити норжніци і сушку для зелені (різати і сушити петрушку, кінзу або кріп) з доставкою Одеса, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Львів, Херсон, Миколаїв і в інші міста України

Літо – сезон овочів і фруктів. Саме в цю пору року ми насичуємо свій ослаблений після весняного авітамінозу організм корисними мікроелементами і вітамінами, тим самим зміцнюючи імунітет.

Величезна кількість корисних речовин міститься в зелені петрушки, кропу, в зеленому листі салату, кінзи, базиліці, м'яті, шпинаті і селері.

 

Варто звернути увагу на те, що зелень не втрачає своїх корисних властивостей і при заморожуванні.

Роблячи заготівлі про запас або ж просто готуючи обід, у багатьох господинь виникає питання: як же швидко, красиво і безпечно порізати зелень. Звичайно, це можна зробити кухарським ножем або ж просто порвати руками. Але щоб якісно подрібнити її, потрібно постаратися, а великі шматки кропу або петрушки можуть зіпсувати не тільки естетичний вигляд страви, а й її смакові якості.

Найпростіше в цьому випадку скористатися спеціальними ножицями для зелені. Їх конструкція проста, але, одночасно – геніальна. Це звичайні ножиці, але тільки з десятьма лезами з кожного боку. Одним простим рухом вони роблять п'ять пар надрізів з кроком в один – два міліметри. Завдяки цьому можливо красиво, і що не менш важливо, дуже швидко нарізати зелень маленькими акуратними шматочками.

Щоб в холодну пору року вітамінне асорті завжди було під рукою, можна зробити нескладну заготовку.Сушка для зелені та ножиці для зелені - необхідні інструменти для консервації зелені.Нам знадобиться: кріп, петрушка, кінза, зелена цибуля.

Ретельно перебираємо і промиваємо зелень. Зрізаємо сухі та пожовклі гілочки. Замочуємо в підкисленою оцтом воді на 10-15 хв. Після цього її необхідно просушити. Для цього можна скористатися сушіння – каруселлю для зелені та овочів.

Обсохлу зелень подрібнюємо за допомогою ножиць для зелені. Укладаємо в банку. Наповнивши її на половину, заливаємо оливковою або соняшниковою олією на три чверті. Акуратно перемішуємо і доливаємо масло до верху банки. Прибираємо в холод. Приготована таким чином зелень може зберігатися до 12 місяців.

Використовуючи літо для відпочинку та оздоровлення, не забувайте про фізичні навантаження. Завдяки прогулянкам на свіжому повітрі, купанню в морі або річці, правильному, здоровому харчуванню, Ви зміцните свій організм, а це, в свою чергу, допоможе уникнути неприємних захворювань в зимовий період.

   

Це знадобиться!