У
К
о
ш
и
к
Ви тут
Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній :(
Давайте це виправимо?!
Загляньте в акції, хіти продаж
або розділ новинок.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Міжнародний День Банана!

Подарунок до дня Банана

Так, ми відзначаємо День Банана. І це зовсім не дивно. Погодьтеся, ну просто не можна не приділити увагу коханому екзотичному фрукту. До слова, відзначають День Банана 10 квітня. Саме в цей день в 1963 році їх вперше почали продавати в Лондоні.

Ах да, про сюрприз! Ми не можемо упустити привід порадувати наших улюблених покупців позитивними подарунками.

УВАГА! На честь Міжнародного Дня Банана, ПосудоГрад підготував приємні сюрпризи. Цілих 10 днів ми будемо дарувати Вам приємні емоції! Кожному, хто оформить замовлення у нас на сайті, в посилку буде вкладено невеличкий сюрприз.

Акція проводиться з 03.04.2018 по 13.04.2018

До речі, готові посперечатися, що Вас точно здивують кілька фактів про цей фрукт:

1. Банан – ягода. Як Вам така заява? У бананової рослини немає твердого стовбура, воно вважається травою. Трава ця досягає приголомшливих розмірів – до 10 метрів у висоту і 40 сантиметрів в діаметрі. На одному стеблі зазвичай встигає 300 плодів.

2. Існують червоні банани. Але і це не все! На острові МАО ростуть золоті, червоні і навіть чорні банани. У них дуже ніжна м'якоть, тому транспортування до нас вони не витримують. А от мешканцям острова пощастило вживати кольорові банани як гарнір.

3. Банан – відмінний антидепресант. У ньому міститься особлива амінокислота і вітамін В6, які й допомагають організму виробляти серотонін - натуральний антидепресант. Так що їжте банани і радійте життю!

4. Десертні сорти бананів в домашній кулінарії вживають в основному в сирому вигляді. Також вони йдуть на виготовлення вина, оцту, мармеладу, морозива, конфітюру. Від слів до справи! Пропонуємо урізноманітнити своє бананове меню. Ми підібрали для Вас кілька оригінальних і практичних рецептів страв з банана.

 

Рецепт бананового зефіру Повітряний банановий зефір

Інгредієнти:

банани – 250 г;
агар-агар – 8 г;
курячий білок – 1 шт.;
цукор – 700 г;
цукрова пудра – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Очищаємо банани, прибираючи всі білі «ниточки». За допомогою блендера доводимо банан до стану пюре однорідної консистенції. Додаємо до нього 250 г цукру і розмішуємо. Ми залишаємо наше пюре на 10 хвилин.

2. Агар-агар заливаємо холодною водою (150 мл) і перемішуємо.

3. В агар-агар всипаємо 450 г цукру і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, а потім варимо на середньому вогні 5 хвилин. Проваривши агар-агар, знімаємо його з плити і даємо охолонути.

4. Повертаємося до бананового пюре. Додаємо до нього яєчний білок і збиваємо міксером до пишноти, поступово вливаючи остиглий сироп. Збита суміш виходить пишною і густою. На збивання йде приблизно 10 хвилин.

5. Бананову суміш поміщаємо в кондитерський мішок і формуємо красиві зефіркі. Ми залишаємо їх при кімнатній температурі на цілу добу.

6. Через добу зефір готовий! При бажанні, перед подачею можна присипати цукровою пудрою.

 

Рецепт смаженого банана в карамелі Банани в карамелі

Інгредієнти:

банани – 3 шт;
вершкове масло – 2 ст. л .;
мигдальні пластівці – 50 г;
цукор – 4 ст. л .;
цукрова пудра – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Займемося бананами. Кожен фрукт очищаємо і розрізаємо навпіл. Кожну половинку розрізаємо вздовж на дві частини

2. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо цукор. Тримаємо на вогні, поки розтане весь цукор.

3. Банани обвалюємо в цукровій пудрі і обсмажуємо з двох сторін.

4. Обсмажені банани викладаємо на блюдо і посипаємо мигдалем.

5. Подаємо до столу з сиропом, морозивом або шоколадом.

 

Тепер у Вашому житті точно буде на одне свято більше. А ми бажаємо кожен день проводити весело і життєрадісно. І найголовніше, не забуваємо про подарунки! Оформляйте замовлення і отримуйте посилку з сюрпризом. Бананового Вам настрою!