У
К
о
ш
и
к
Ви тут
Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній :(
Давайте це виправимо?!
Загляньте в акції, хіти продаж
або розділ новинок.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Мармит - гаряче блюдо для теплої компанії

Найчастіше мармити використовуються під час великих прийомів або фуршетів в ресторанній справі і громадському харчуванні. Але зараз вони все більше завойовують серця господинь, за столом яких збираються компанії друзів і родичів. У багатьох будинках цей атрибут став незамінним помічником. А виробники посуду подбали про те, щоб створити домашній варіант мармиту.

Мармит або блюдо з підігрівом стане незамінним атрибутом святкового столу і допоможе Вам створити атмосферу вишуканості та благородства. Ви здивуєте гостей, сервіруючи стіл таким посудом.

Так що ж таке мармит (блюдо з підігрівом)

Мармит (фр. marmite - каструля, казанок) - ємність прямокутної, овальної, круглої форми низького або середнього профілю з кришкою. Підставка, найчастіше з нержавіючої сталі, для ємності і джерела тепла для підігріву.

Мармит призначений для зберігання продуктів, напівфабрикатів і готової їжі; для приготування і збереження їжі в підігрітому вигляді.

Мармит призначений для гарячих страв, які підігріваються в процесі подачі.

Ємність (блюдо) може бути з різних матеріалів

З жароміцного скла. Дозволяє не тільки спостерігати за процесом приготування в духовці або мікрохвильовій печі, але і дозволить гостям насолоджуватися усім розмаїттям продуктів в готовій страві. Найчастіше, таку ємність можна мити в посудомийній машині.

З жароміцної кераміки або порцеляни. Таке блюдо прикрасить Вашу кухню різноманітністю дизайну і зробить святковий стіл неповторним. Але зверніть увагу: не всі керамічні ємності можна використовувати в мікрохвильовій печі. При покупці керамічного мармиту ознайомтеся з інструкцією на упаковці або на сайті, запитайте цю інформацію у менеджера консультанта.

Важливо, що в такій ємності (блюдо або форма для випічки, запікання) можна готувати, і в ньому ж подавати страву на стіл. Ви не тільки економите час, але і зменшуєте кількість посуду в своїй мийці.

Блюдо з підігрівом

Підігрів страви може проводитися різними способами: звичайна свічка «таблетка» (одна або дві штуки), спеціальний гель або електричний підігрів. Але все-таки найромантичнішим, на наш погляд, є спосіб підігріву свічками, які не тільки зігріють блюдо, але і створять теплу атмосферу в компанії за столом.

Підставка для страви зазвичай виготовляється з нержавіючої або хромованої сталі . В її нижній частині встановлені чаші або спеціальне пристосування для підігріву.

УВАГА! У мікрохвильову піч ємність потрібно ставити без металевої підставки, інакше вона може пошкодити Вашу мікрохвильовку. У духовій шафі також рекомендується готувати без підставки, так вона збереже свій зовнішній вигляд. Металеву підставку краще використовувати при сервіруванні столу і подачі готового блюда.