У
К
о
ш
и
к
Ви тут
Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній :(
Давайте це виправимо?!
Загляньте в акції, хіти продаж
або розділ новинок.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ

Домашнє морозиво і заморожені соки! 5 простих рецептів

Купити спеціальну форму для морозива та замороженого соку за низькою ціною з доставкою в Одесі, Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові, Миколаєві, Луцьку, Маріуполі

Багато дітей і дорослих люблять морозиво. Звичайно, купити в магазині простіше - простого, але можна приготувати його і самим. Для цього необхідні формочки для морозива. Форми виконані з харчового пластику. Є три контейнери в формі "ескімо". На верхній частині є стопор для палички, зручно, вона не провалюється і добре фіксується, таких паличок три штуки, всі різного кольору. Нижня частина палички з отвором, це плюс, морозиво міцно фіксується і точно не зісковзне.







Приготувати морозиво в таких формах дуже просто. Необхідно визначитися з рецептом і приступити до приготування. Після приготування відповідного для вас рецепта, морозиво розкладіть у форми, акуратно розрівняйте поверхню, вставте палички і поставте в морозилку на кілька годин. Дістаньте з морозилки і почекайте хвилин п'ять, щоб морозиво відстало від форми, але якщо ви не хочете чекати і швидше спробувати, що вийшло, просто налийте в склянку теплої води і занурте туди форму на кілька секунд, зніміть форму і можна насолоджуватися приготованим морозивом.

Купіть форму для морозива та замороженого соку за найкращою ціною

Форми для морозива - дуже зручна річ, не займають багато місця, легко миються, приємне заняття  для дітей і дорослих, які люблять експериментувати на кухні. З формами для морозива в спеку можна приготувати заморожений сік або фруктовий лід, все досить просто. Для цього вам необхідно до країв форми налити сік (можете додати цукор, м'яту, мед або прянощі), вставити палички в контейнер і поставити в морозильну камеру краще на всю ніч.




Для красивої подачі порційного морозива та десертів можна використовувати креманки. Незвичайний декор і витончена форма надають привабливість вмісту, універсальний і зручний вид посуду, що дозволяє продемонструвати всю якість, красу і турботу про ваших гостей. Господиням, які часто балують своїх домашніх і гостей стравами власного приготування, креманки допоможуть красиво подати морозиво і десерти, і, звичайно ж, красиво прикрасити стіл. Якщо ви шукаєте подарунок для близької людини і хочете, щоб дегустація його солодких, і не тільки, страв була для нього справжньою насолодою для душі, подаруйте йому набір креманок.

Купити морозивниця, креманки і піали для десертів за найкращою ціною зі знижкою і з доставкою в Одесу, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Львів, Миколаїв, Луцьк, Маріуполь

Також для оригінальної подачі порційного домашнього морозива відмінним помічником буде спеціальна ложка для морозива, яка допомагає робити красиві кульки з аморфного морозива або десертні кульки для фруктових салатів. Ложка має пружинний механізм, який дозволить легко і швидко розкласти сформовані кульки по креманкам. Є один маленький секрет, щоб кульки не прилипали до ложки в процесі формування, ложку необхідно змочувати в гарячій воді перед черговим набором порції.

Тільки уявіть, як будуть приємно здивовані ваші близькі та друзі, коли отримають морозиво в вигляді різнокольорових або однотонних кульок, декорованих сиропом і не тільки, і подані в цікавих креманках. Заради захоплених поглядів ваших дітей, близьких і друзів, варто мати всі ці столові аксесуари у себе вдома.

Купити ложку для морозива, робити рівні кульки морозива або десертів за найкращою ціною зі знижкою і з доставкою в Одесу, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Львів, Миколаїв, Луцьк, Маріуполь

 

Рецепт №1

«Найсмачніше морозиво»

Рецепт сорбета ягідний сезонІнгредієнти:
Яйце куряче — 1 шт
Цукор — 2 столові ложки
Молоко — 1 стакан (приблизно 200мл)
Ванілін — за смаком
Збити яйце з цукром, ваніліном. Влити молоко. Поставити на невеликий вогонь, постійно помішуючи віночком довести до кипіння. Потім охолодити, вилити в лоток. Поставити в морозилку приблизно на 4 години. За цей час обов'язково треба перемішати морозиво 2-3 рази. Після заморозки можна додати будь-який сироп, джем або варення. Також можна додати 2 чайні ложки какао, натерти зверху шоколадом. Фантазуйте і радуйте близьких корисним морозивом.

 

Рецепт №2

Сорбет «Ягідний сезон»

Рецепт сорбета ягідний сезонІнгредієнти:
Полуниця (можна заморожену) — 300 г
Йогурт (натуральний або зі смаком тих ягід, які використовуєте) — 600 г
Цукор — 100 г
Сік лимонний — 1 чайна ложка
Ківі (для прикраси при подачі) — 1 шт
Полуницю промити (якщо заморожена, повністю розморозити і обсушити), подрібнити в блендері до стану пюре. Можна протерти через сито. Перекласти в контейнер, придатний для морозилки (контейнер повинен бути з кришкою) або розкласти по формах для морозива. Додати цукор і лимонний сік. Збити міксером до майже повного розчинення цукру. Додати йогурт. Змішати масу з йогуртом. Довго збивати вже не потрібно. Тепер накриваємо кришкою, ставимо в морозилку. Через 2 години дістаємо і збиваємо міксером (хвилинку). Далі знову в морозилку. І так кожні 2 години, рази 3. Довго, але результат вартий того. Подавати можна, просто розклавши по креманкам, а можна посипати нарізаним ківі, наприклад, або горішками.

 

Рецепт №3

«Ягідне морозиво»

Рецепт ягідного морозива

Інгредієнти:
Ягода (будь-яка) — 1.5 склянки
Джем (будь-який) — 2-3 столові ложки
Молоко згущене (або згущені вершки) — 1 банка
Сливки (33%) — 200 грам

 

Це найпростіший рецепт ягідного морозива.
1. У заморожену ягоду (не розморожувати!) додати джем і згущене молоко.
2. Збити блендером, виходить пишна крижана маса.
3. Додаємо вершки. Збиваємо все разом до однорідної маси.
4. Розливаємо по формах, морозиво не дубіє і ложкою дістається добре.
5. Чекаємо години 4 і насолоджуємося смачним морозивом.

 

Рецепт №4

«Домашній фруктовий лід»

Рецепт домашнього фруктового льоду

Інгредієнти:
Кавун, ананас, банан, манго, ківі...
Будь-які фрукти і ягоди, які Ви любите!

 

Фрукти (ягоди) для морозива треба попередньо заморозити. Після чого заморожені фрукти подрібнити в блендері протягом 2-3 хвилин. При  такому довгому подрібненні фруктовий лід стає пюреобразною кашкою. Перевірте, щоб не залишилося шматочків льоду. Потім розлийте по формах і поставте в морозильну камеру на кілька годин. І насолоджуємося смачним фруктовим морозивом.

 

Рецепт №5

«Фруктовий лід»

Рецепт фруктового льоду. Заморожені фрукти та ягоди

Інгредієнти:
  Ківі (або будь-які інші фрукти і ягоди) – 4 штуки
  Мед (або цукор)
  Сік – за смаком

Почистити ківі від шкірки. Одне ківі залишити для прикраси, а три інших розрізати на 4 частини. Додати столову ложку меду (або цукру за смаком). Потім додати трохи соку (~150мл). Збити всі інгредієнти блендером до однорідності. Ківі, яке залишили, нарізати на кружечки. Беремо формочки, кружечок ківі і клеїмо його до стінок форми для морозива, заливаємо суміш, яку приготували, вставляємо паличку і відправляємо в морозилку на 2–3 години до повного застигання.

 

смачного!

Це знадобиться!